Esport Arena Liiga

PUFFET CUP #16

Syksyn 2019 PUFFET-turnaus pelataan 14.-15.9.2019.

Pääosin haastajajoukkueille suunnattu turnaus on saanut huiman suosion ja yhden päivän sarjojen vuoksi hallilla riittää vipinää ! Myös kilpajoukkueet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Turnauksen osallistumismaksu on 250€/joukkue ja pakollisia muita kuluja ei ole. Pelejä tulee päivän aikana kaikille junioreille vähintään neljä.  

Turnauksessa jatketaan keväällä pelattua ja kehuttua sarjasysteemiä, jossa kaikilla joukkueilla on turnauksen viimeinen peli mitali - tai bonuspeli. Lisäksi pienten junioreiden pelit päättyvät turnauspäivänä viimeistään klo 17, jolloin olisi mahdollisuus pitää kauden päätös hallimme puuhapuistossa (Extreme). Tämä on valittavissa passivaihtoehdoissa. Ylimääräiset tilaukset ovat aina vapaaehtoisia.

Lämmin ateria = 10€/hlö
Lämmin ateria x 2 = 15€/hlö
Turnauspaita = 10€/hlö

PASSIT
VIP - Extreme = Lämmin ateria x 2, turnauspaita, Extremen ranneke = 29€/hlö

 

Turnauksen pääkumppanina jatkaa PUFFET-jäätelö. He palkitsevat jokaisesta pelistä kaksi tsempparia. Lisäksi kaikkien palkittujen kesken arvotaan kahdelle onnelliselle vuoden jäätelöt! Menossa on mukana myös hallin puuhapuisto Esport Extreme. Siellä olisi hyvä pelien jälkeen päättää kausi innolla hyppien.

UUTTA !
Turnauksessa pelataan myös tyttöjen sarjoja sekä uutuutena G-ikäluokka.

Ilmoittautumisen deadline on 1.9.2019 ja turnauksen tulospalvelu on tässä.

Tulkaa mukaan kauden inspiroivaan aloitukseen, jossa kaikki pelit pelataan saman katon alla.


Lisäinfoa antaa mielellään 

Lasse Heikura
050 4913704
lasse.heikura@esport.fi

PUFFET CUP 16