Esport Arena Liiga

PUFFET CUP #18  

Syksyn 2020 PUFFET-turnaus pelataan 19.-20.9.2020

Haastajajoukkueille suunnattu turnaus on saanut huiman suosion ja yhden päivän sarjojen vuoksi hallilla riittää vipinää ! Myös kilpajoukkueet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Turnauksen osallistumismaksu on 250€/joukkue ja pakollisia muita kuluja ei ole. Pelejä tulee päivän aikana kaikille junioreille vähintään neljä.  

Turnauksessa jatketaan viime syksynä kehuttua sarjasysteemiä, jossa kaikilla joukkueilla on turnauksen viimeinen peli mitali - tai bonuspeli. Lisäksi pienten (F/G) junioreiden pelit päättyvät turnauspäivänä viimeistään klo 17, jolloin olisi mahdollisuus tehdä jotain muutakin hallimme puuhapuistossa (Extreme). Tämä on valittavissa passivaihtoehdoissa. Ylimääräiset tilaukset ovat aina vapaaehtoisia.

Lämmin ateria = 10€/hlö
Lämmin ateria x 2 = 15€/hlö
Turnauspaita = 10€/hlö

PASSIT
VIP - Extreme = Lämmin ateria x 2, turnauspaita, Extremen ranneke = 29€/hlö


Turnauksen pääkumppanina jatkaa PUFFET-jäätelö. He palkitsevat jokaisesta pelistä kaksi tsempparia. Lisäksi kaikkien palkittujen kesken arvotaan kahdelle onnelliselle vuoden jäätelöt! Menossa on mukana myös hallin puuhapuisto Esport Extreme. Siellä olisi hyvä pelien jälkeen aloittaa kausi innolla hyppien.


UUTTA !

Turnauksessa pelataan myös tyttöjen sarjat sekä G-ikäluokka.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumisen deadline on 6.9.2020 ja turnauksen tulospalveluun pääset tästä.

Tulkaa mukaan kauden inspiroivaan päätökseen, jossa kaikki pelit pelataan saman katon alla.

 

Terveisin 

Lasse Heikura
050 4913704
lasse.heikura@esport.fi

 

PUTTE'S Bar & Pizza